Ostale štampe

Vizit karte

Vizit karte su kartice sa informacijama o osobi ili preduzeću koji se koriste za promociju i komunikaciju sa klijentima ili poslovnim partnerima. Vizit karte se obično štampaju na tvrdom kartonskom papiru ili plastificiranom papiru, i mogu da sadrže različite informacije, uključujući ime, prezime, funkciju, telefon, email, adresu i logo preduzeća.

Postoji nekoliko stvari koje treba da uzmete u obzir prilikom štampe vizit karti:

Dizajn: Vizit karte treba da budu lepo dizajnirane i da se lako čitaju. Izaberite jednostavan font i boje koje će se dobro uklopiti sa vašim preduzećem ili brendom.

Informacije: Vizit karte treba da sadrže sve bitne informacije o vama ili vašem preduzeću, kao što su ime, prezime, funkcija, telefon, email i adresa. Ako želite, možete da dodate i logo ili drugi grafički element

Slagalice

Slagalice su igračke koje se sastoje od komada koji se slažu u sliku ili obrazac. Možete štampati različite dizajne i slike na slagalicama kako bi ih učinili jedinstvenim i zanimljivim.

Postoji nekoliko stvari koje treba da uzmete u obzir prilikom štampe na slagalicama:

Dizajn: Izaberite dizajn koji će se lako videti na slagalicama i koji će biti zanimljiv za decu ili odrasle koji će ih koristiti. Možete koristiti svoje vlastite dizajne ili izabrati gotove dizajne sa sajtova za skidanje dizajna.

Veličina slagalica: Izaberite veličinu slagalica koja odgovara veličini dizajna. Ako je dizajn prevelik za slagalice, možda će biti teško da se slažuslažu

Flajeri

Flajeri su jedna od najčešćih i najefikasnijih metoda reklamiranja. Oni su mali papirići sa informacijama o proizvodu, usluzi ili događaju, koji se distribuiraju na različite načine, kao što su raznos, štampa u novinama ili distribucija na ulici.

Šolje

Štampa na šoljama je popularan način za promociju proizvoda ili usluga. Šolje se obično štampaju termoštampačem, što omogućava da se dizajn trajno uklopi u površinu šolje.